sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Muutaman päivän loppurutistus on tuottanut tulosta ja koti alkaa näyttää kodilta

J viettää talvilomaa (tai voiko tätä lomaksi kutsua) ja minä 5 päivän vapaaputkea. Kovasti on aherrettu tämä meidän "talviloma", vaikka tarkoitus oli kyllä vain nauttia, oleilla ja viettää yhteistä vapaa-aikaa halutulla tavalla, mutta eihän sitä malttanut kun kerrankin oli mahdollisuus saattaa remontti tältä erää loppuun :)
Vaikka kovasti on kiukuttanut kun "loma" menee hukkaan, mutta on se ollut vaivan arvoista, kun nyt voi ihailla VALMISTA remonttia ja jo puoliksi sisustettua kotiakin :)

Torstaina saatiin keittiön L-seinään peitelevyt ja myöhään torstai-iltana J asenteli niitä ja siisti agryylimassalla saumoja. Sähkömies on käynyt nyt asentamassa meille valot myös käytävään, eteiseen ja vessaan...eli enään vain pesuhuoneen sähköt on uusimatta, mutta tarkoittaa tällä hetkellä sitä että meillä on sähköt talossa, jee!! :D

Peitelevyjen asennusta torstai-illalta


Toissailtana saatiin myös jääkaappi (vihdoin ja viimein), mutta eilen illalla, kun aloimme kaappia asentamaan paikalle tuli vastaan todella ikävä yllätys; jääkaappi ei mahtunutkaan koloonsa :(...Siinä oli pinna tiukalla molemmilla ja itku sekä hammastenkiristys! Rakkaan J:n rautaiset hermot kuitenkin kestivät ja hän ahersi viime yönä kolmeen asti poistaen välillä yläkaappia, ja sahaten kalustelevyä ym. jotta saatiin jääkaappi paikoilleen.

Jääkaappi ei vaan mahtunut koloonsa, joten toinen kalustelevy piti sivulta poistaa ja sehän tarkoitti myös yläkaapin poistoa väliaikaisesti...


Viimeiset listat tuli myös viime yönä asennettua, joten tänään on sitten siivoiltu urakalla, asennettu verhotankoja ja silitetty verhoja ja mallailtu niitä paikoilleen. Ei haluta kyl hetkeen remontoida ja onkin päätetty, että aikaisintaan toukokuussa jatketaan kakkos makkaria ja takkahuonetta. Nyt on luvassa vain sitten sisustusta (painaa kuvitteelista tykkää nappia) ja pohdintaa millaisia sisustusjuttuja mihinkin tulee :) Tässä vielä tämän päivän kuvasaldoa :)

Makkari sai ensimmäisenä verhot (haluaisin kuulla mielipiteitänne näistä verhoista...en ole koskaan aiemmin asentanut verhoja tähän malliin, enkä oikeen tiedä pidänkö vai enkö pidä :D) Tämä kuva otttiin illalla, jotta sain verhojen oikean sävyn :)




(kuvassa huono valaistus)


Olohuonetta raikastettiin limellä (Ja Semi tietty ehti myllätä tyynyjä haluamakseen jo ennen kuin ehdin kuvan ottaa)


Tässä tyynyjen myllääjä päivänokosilla :)


Tietokonetila olohuoneen toisessa päädystä tuli oranssi ja kuvasta tulee erhdyttävästi mieleen meidän vanha vuokra-asunto Helsingissä :D


samalle seinälle sijoitettiin siis kaksi sohvaa, mutta ne eivät onneksi riitele keskenään (vai riiteleekö teidän mielestä?), kun tila kuitenkin jakautuu ylhäällä olevalla seinäpalkilla


L-seinän keittiön puoli näyttää nyt tältä :)


Jääkaappikin mahtuu vihdoin koloonsa ja yläkaapit tuli takaisin paikoilleen


Ruokailuryhmää ja olohuoneen nurkkaa


Keittiö olohuoneesta käsin


Ja käytäväkin on vihdoin saanut spottivalot kattoonsa  (näyttääpä käytävä pitkältä tässä kuvassa...hämäävää :D)


Nyt nauttimaan ihanasta kodista kera lihapullien, joita rakas J juuri vääntää sekä saunan ja leffan :)...huomenna minun viimeinen vapaa ja huomenna ei remontoida vaan nautitaan elämästä :)

2 kommenttia:

  1. Heips Maija,
    onpa ihana seurata kotinne valmistumista blogissa:-)!
    Kommentteja pyysit, no täältä pesee;-D
    Kotinne on IHANA! Värit valittu tosi hyvin, ette pääse nopeasti kyllästymään ja olet tuonut väri sisustusmateriaaleilla, nerokasta!
    Makkarin verhoja mietit...ehkä noin päin ripustettuna saa huoneen vaikuttamaan hieman matalammalta?Jos leveän verhlaudan saisi pois ja verhot kiinni seinään ihan katonrajaan ja suorina, ehkä huone vaikuttaisi korkeammalta? En tiedä, ajattelin vaan...
    Oot ollut tosi ahkera, tai siis te olette:-)
    Heli

    VastaaPoista
  2. makkaria ei olekaan vielä remontoitu...verholauta lähtee kyllä ja nopeasti, kunhan makkari tulee remontin alle, joten siihen asti on vain mentävä näillä mitä on :)...tulet sitten paikan päälle joku päivä katsoon :)

    VastaaPoista