maanantai 26. maaliskuuta 2012

Lastenhuoneen remontti jo loppusuoralla :)

Niin on remontti taas kovasti edennyt, mutta en ole päässyt päivitteleen blogia, kun kuvat ovat olleet miehen puhelimessa, josta kone ei vaan niitä löytänyt...Nyt onneksi löytyi ja pääsen laittaan kuvat tänne blogiinkin :)

Maalattava tapetti löydettiin RTV:ltä. Nyt en löydä vaan tapetin kuviosta kuvaa lainkaan ja itsekään en sitä vielä ole saanut niin tarkasti kuvattua, että se kuvassa näkyisi. Se on joka tapauksessa sellainen, kuin olisi pensselillä sudittu vähän suuntaan ja toiseen :)

Maalattava tapetti asennettuna


Kuviotapetin vasempaan ylänurkkaan laitettiin paikka siihen kohtaan, jossa oli ennen kiinteä verhokappa. Paikasta tuli oikein siisti :)


Tapetin liimausten jälkeen edessä oli tapetin maalaus. Maalisävyksi valittiin sama Piazza, jota meillä on muuallakin talossa. Rauhallinen sävy antaa sitten minulle luvan sisustaa huonetta värillisillä tekstiileillä ja mahdollisesti myös värillisellä seinätarratekstillä :)

Rakas J maalaushommissa


Patterit ja ikkuna suojattiin jälleen jätesäkeillä maalauksen ajaksi


Seinien maalauksen jälkeen edessä oli isotex-katon asennus. Se kävi J:ltä nopeasti, kun useampi neliö on harjoitusta jo takana :D Nyt on huoneessa jo valkoinen katto ja lattialaminaatin asennuskin on jo hyvässä vaiheessa :) Mieleinen laminaatti löytyi Starkilta (Eggerin Megafloor valkea lauta) ja mä tykkään lattiasta niin kovasti, että toivon sen sävyisen joskus löytyvän myös parkettina muuhun asuntoomme, kun lattian vaihdon aika tulee eteen. Tänään varmaan laminaatti asennetaan loppuun ja sit puuttuukaan enää listat ja remontti on valmis :) Sitten pääsee sisustamaan, jee :D Vieläkö löytyis mieluiset verhot (tai edes kangas) ja matto lattiaan :)


Isotexit kattoon


Laminaattia lattiaan



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti