keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Blogin päivitykset vähentyneet, kun remontoinnissakaan ei suuria näkyviä muutoksia ole tapahtunut...

Päivitykset ovat tosiaan vähentyneet nyt erinäisistä syistä; väsymys, reissaaminen ja yksinkertaisesti se kun kodissa ei ole nyt suuria muutoksia tapahtunut tai tapahtuneet ovat olleet niin pieniä muutoksia kuvauksellisesti, ettei niitä kuvia ole tänne jaksanut päivittää.
Jotain kuitenkin on viimeiseen päivitykseen nähden tapahtunut; keittiön kaakelit on saumattu ja silikoonit paikalleen vedetty, keittiön katto on valmis, liesituuletin on paikallaan ja L-seinä sekä käytävän seinä ovat saanet Piazza-värin pintaansa. Käytävän sähkötaulunpuoleista seinää J ja hänen veljensä parhaillaan pakkeloivat ja hiovat...jospa sekin saisi väriä pintaan lähipäivinä. Sitten ei enää paljoa puutu; vain käytävän katto ja loput listat (ja yks pieni juttu - sähköt).
Sähkötyöt ovat tosiaan edelleen kesken. Meidän sähkäri oli viime viikon lomalla ja tällä viikolla hän ei ehdi tulla meidän sähköjä loppuun saattamaan, joten ainakin ensi viikkoon menee. Uunista soittelin myös tänään ja korjausarvio oli "hups vain" unohtunut, onneksi saivat senkin tänään tehtyä, kun vähän hoputettiin. Nyt tiedetään paljonko uunin korjaamiseen täytyy varata rahaa ja milloin se EHKÄ olis saatavilla meidän keittiöön. Tilaamamme jääkaappimmekin on niin suosittu malli, että se on Giganteista loppunut...eikä edellisessä erässä tullut vielä meille kaappia, joten toivotaan, että seuraavassa 8.4. tulevassa kuormassa olisi meillekin uusi jääkaappi. Vanha saa palvella siihen asti.
Reissaaminenkin on vienyt aikaani bloggailulta. Kävin pari yötä pyörähtämässä kotikonnuillani Kemissä ja ylihuomenna olen lähdössä työreissulle, josta palaan vasta maanantaina. Saa nähdä millä mallilla koti on reissun jälkeen :D....toivottavasti hyvällä, sillä ensiviikolla meillä on rakkaan J:n kanssa talvilomaa molemmilla ja silloin ei kyllä haluta enää remontoida, vaan nauttia ja rentoutua ja ihailla vaan kohtuu valmista kotia :)

Keittiön kaakelit saumattiin marmorinvalkoisella ja silikoonit vedettiin saumamestarin avulla :)


J asensi liesituulettimen isänsä kanssa.


Liesituuletin paikallaan ja mutkansa vuoksi ekstra työtä vaatinut putkikin. Onneksi J-rakkaani on näppärä käsistään ;)


J:n vanhemmat olivat tosiaan apunamme koko viime viikonlopun. J:n äiti toi lisää valoa asuntoomme pesemällä huiman pölykerroksen ikkunoista. Kiitos ikkunoiden remonttipölystä putsaamiseen kuuluu siis hänelle.


Ja vihdoin L-seinäkin sai Piazza värin pintaan olohuoneen puolellakin.


Tänään illalla pimeyden jo tultua napsasin vielä kuvan käytävän seinästäkin, kun kelta-valkoinen seinä piiloutui Piazzan alle. Katto vielä käytävästä puuttuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti