maanantai 21. maaliskuuta 2011

Raakalaudasta on siirrytty jo maalipintaan, joten piti blogin taustaakin muokkailla :)

Remonttiporukka tosiaan lähti eilen ja väsynyt porukka ajeli 700 kilsaa takaisin pohjoiseen. Kiitos vielä koko porukalle isosta avusta. Tälläkin viikolla saadaan taas ihania vieraita; J:n vanhemmat tulevat Savonmualta ja ihanat ystävämme H & R Porista. Saapa nähdä, missä vaiheessa remontti silloin on.

Tänään vietiin uunikin korjaajalle arvioitavaksi ja korjausarvioinnissa on viikon jono, joten ensi viikkoon odottelemme, että saamme edes tietää kannatteeko uunia korjata vaiko ostaa uusi tilalle. Eli tiedossa on ainakin vielä pari viikkoa uunitonta elämää :/... onneksi on kuitenkin supernopea induktioliesi, jolla olemmekin kokkailleet jo parina päivänä... hyvää ja onnistunutta on ruoka ollut :)
Jääkaapistakin soittelin tänään Giganttiin ja kyselin, missä se viipyy, mutta pitäisi senkin lähipäivinä tulla.

Töiden jälkeen jatkoimme illan taas tutuksi tullutta aherrusta; seiniä paklattiin, sisäkattoa asennettiin, siivottiin remontin jälkiä, mutta mikä ihaninta, lopetimme remontoinnin 22.15 ja nautimme hetken uudesta sohvasta siinä löhöillen ja suunnittelen taas remonttia eteenpäin :D...mutta olihan se ihanaa...voi sitä päivää kun tämä remonttirykäisy on ohi ja pääsee sohvalle kölliin ja suunnitteleen sisustusta sekä ihanoimaan meidän omaa remontoitua kotia <3

Tässäpä vielä muutama kuva tältäpäivältä ja lauantai-illalta.


Vasemmalla olevan sähkömiehen kommentti: "Minähän en röörimiehen kanssa samaan koppiin tuu ;)"


To-, Pe- ja La-iltoina olohuoneen lattia näytti tältä; petejä vieritysten, jotta ryhmärämä pääsi nukkumaan <3


Tänään sitten jatkoimme muun muassa katon asennusta...


...ja seinien paklausta (taustalla uusi sohva :D)


Kunnes illalla testasimme ihanaa uutta sohvaamme...hyvin mahtui köllimään. Sohva tulee sijoittumaan remontin jälkeenkin suunnilleen näille tietämille, mutta matto tulee vaihtumaan ja ehkä verhotkin ikkunaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti