keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Sähkömiestä odotellaan ja seiniäkin on jo saatu pystyyn :)

Nyt on katot saaneet rimat ylleen ja vain johdotus sekä isotex-levyt puuttuu katosta. Sähkömiestä siis odotellaan töihin, jotta päästään levyjä nitomaan rimoihin kiinni :)



Eilen J laittoi myös ensimmäiset kipsilevyt seiniin ja heti se alkaa näyttämään erilaiselta ja valmiimmalta :) Tuntuu vaan jo melko pitkästyttävältä kun päivästä toiseen vaan remontoidaan ja remontoidaan eikä valmista ole muualla kuin makkarissa. Tänään haaveiltiin jo normaali ruoastakin, joka valmistuisi uunissa tai liedellä. Alkaa tuleen lämpimät kupit, nuudelit ja pakasteruoat jo korvistakin...kyllä sitä voi haaveilla pienistäkin asioista ja näin sen ymmärtää, kun ei voi saada kaikkea sitä mitä normaalisti...


Tässä on meidän keittiö. Bon Appetit! Mitä saisi tänään olla ruoaksi? ;)


Ihanan piristävää on ollut, kun kevätaurinko on lämmittänyt jo useana päivänä ja erityisesti tänään. Mittari näytti pitkälle alku iltaan asti plussaa ja aurinko sulatti pihaa. Tänään J vei kaatopaikalle remontinpurkujätteet...kevyet 1100kg :O...on siinä ollut miehellä kantamista ;) 
Eilen kävin pitkästä aikaa tutustumassa tähän meidän asuinympäristöön lenkkeilemällä Semin kanssa hieman eri reittejä kuin aiemmin. Kyllä tää on ihanaa seutua :)...Ympärillämme on hienoja ja isoja niin uusia kuin vanhojakin omakoti- ja paritaloja. Iltahämärässä lenkkeilessä löysin myös kivan idean millainen valaistus meidänkin pihaan/taloon tulee sitten ehkä 2012 kesällä, kun aloitetaan piharemontti :)

Semppuli on muuten tosi kivasti kotiutunut tänne ja se ei ole ollut moksiskaan remontin aiheuttamasta melusta tai sotkusta...on se vaan ihana ja todella sopeutuvainen koira <3 Hra on muuttanut elämänsä aikana 6 kertaa ja koskaan ei ole ollut muuton suhteen suurempia ongelmia (ei stressaa muutosta vaan sopeutuu sinne missä koti on).


Meidän oma nappisilmä :)


Lopuksi vielä yleisilmettä olohuoneesta ja keittiöstä, kun auringonsäteet tunkeutuvat ERITTÄIN likaisista ikkunoista sisään :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti