perjantai 11. toukokuuta 2012

Valmis lastenhuone

Lastenhuone alkaa olemaan siinä määrin nyt valmis, että päätin ottaa siitä nyt kuvia tänne blogiinkin. Vielä puuttuisi muutama koristetyyny, mutta kun en yhtään tiedä minä päivänä ne ompelen (verhot sentään sain jo ommeltua :)) niin ajattelin nyt laittaa nämä kuvat jo julkaisuun :)
Huoneen remontointiin ja sisustamiseen ei onneksi ole kulunut hirveitä määriä rahaa. Takaseinähän tapetoitiin jo vuosi sitten ja seiniäkin maalailtiin jo silloin, mutta nyt revittiin vanhat lasikuitutapetit verhokapan myötä pois ja laitettiin maalattavaa tapettia. Lopulta seinä maalattiin tutulla ja turvallisella Piazza-sävyllä. Kattolevyt vaihdettiin myös ja lattiaan laitettiin laminaatti, jonka sävyyn olen niin tyytyväinen. Huoneessa on tällä hetkellä vierassänky (kun pinnasänky on meidän makuuhuoneessa), itse tuunattu hoitopöytä, vaatekaappi sekä nojatuoli. Sänky on serkultani (hän antoi sen pois, kun ei enää tarvinut), hoitopöytä huuto.netistä ja vaatekaappi sekä nojatuoli tori.fi:stä ja kaikista huonekaluista olemme yhteensä maksaneet 30 euroa. Ei siis hullummin :) Toki hoitopöydän maaleihin, kului hieman rahaa ja nojatuoliin ostin uuden päällisen Ikeasta. Odottelen jo kovasti että pääsen istuskeleen nojatuoliin ja imettämään huoneen tulevaa asukasta :D
Raitapuuvillaisen Matti ja Maija -verhokankaan ostin Ompelun ihanuus -verkkokaupasta.

Pieniä mattoja, jottei ihana uusi lattia peity maton alle

Itse tuunattu hoitopöytä ja vaatekaappi

Tuleva imetysnurkkaus?!? Tuolin käsinojalla äitini minulle virkkaama  torkkupeitto, jonka alla olen torkkunut vuodesta -83. Nyt peiton saa meidän pikkuinen :)


Lopuksi laitan tähän vielä muutaman ennen ja jälkeen kuvan ko. huoneesta. Alkuperäiset kuvat ovat tammikuulta 2011, kun kävimme kotiamme ensimmäistä kertaa katsomassa, kun se oli vielä myynnissä.

Kuva huoneen ovelta tammikuussa 2011

Kuva huoneen ovelta toukokuussa 2012

Kuva ovelle päin huoneen perältä tammikuussa 2011 (vanha, kiinteä nyt jo purettu vaatekaappi)

Kuva ovelle päin huoneen perältä toukokuussa 2012

4 kommenttia:

  1. Kaunis huone! Aika tyttömäinen värimaailma - kumpi lie tulossa? ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana lastenhuone teillä! Mua niin harmittaa kun en saa meille mihinkään mahtumaan nojatuolia tai kiikkutuolia, se olis kyllä varmasti ihana paikka imettää :) Ja oon edelleenkin niin kateellinen tosta hoitopöydästä, miksei me maalattu omaakin valkoiseksi.. :D Nyt ei enää jaksa!

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää tulokkaan huone! :)

    VastaaPoista