maanantai 9. toukokuuta 2011

Kiirettä, kukkasia ja sormus

Hurjaa, kuinka päivät vain rynnivät eteenpäin, kesä lähenee hetki hetkeltä ja itse ei meinaa pysyä mukana ajan juoksussa. Nyt olis tarvetta kunnon lomalle jo, mutta ei, loma on vasta elokuussa.

Vappu oli ja meni, samalla paljastimme sukulaisille ja ystäville pienen yllätyksen. Menimme kahden kesken naimisiin 28.4. (eli samana päivänä kun edellisen päivityksen laitoin) Emme halunneet mitään suuria juhlia ja meidän mielestä naimisiin meno oli vain meidän kahden oma juttu, joten olimme vähän itsekkäitä, emmekä järjestäneet suuria hääjuhlia sukulaisille ja ystäville. Todistajina meillä oli valokuvaaja Pekka Hovi, joka otti loistavia potrettikuvia meistä sekä valokuvasi myös vihkitoimituksen ja toisena todistajana J:n työkaveri, joka videokuvasi vihkitoimituksen.


Sormukset hääkimppuni kerberassa (kuva: Pekka Hovi)

Juuri vihityt oman kodin edustalla (kuva: Pekka Hovi)


Pihalla olisi kovasti puuhaa. Mutta tämä multasormi on vain niin kömpelö, ettei tiedä mitä pitäisi tehdä ja minne. Kukkia pitäisi istuttaa (Anoppi osti lähialueen puutarhalta lempikukkaani sammalleimua ja edelleen pähkäilen, mihin haluan sitä istuttaa ja saman ongelman aiheuttavat ruukkuihin kuivuneet narsissit, mihin sipulit istuttaisin), nurmikkoa pitäisi huoltaa, kompostin toimintaan pitäisi tutustua ja se suurin ongelma hyötykasvien istuttaminen, kasvattaminen (mikä olisi järkevin ratkaisu meidän pihassa). Kai se on alettava vain tutustumaan internetin kautta erilaisiin ratkaisuihin ja lähtä kokeilemaan. Huomenna se alkaa ja upotan sormeni multaan, saa nähdä mikä on lopputulos :D

Ai niin ja myöhästyneet äitienpäivätoivotukset kaikille äideille!

1 kommentti:

  1. IIIIIk, ja Oikein paljon Onnea!!! :) (ja ihana myös tuo kerberasormus kuva :)

    VastaaPoista