maanantai 20. kesäkuuta 2011

Mikä tekee ihmisestä kiireisen?!?

Ihmetyttää ja kummastuttaa, miten ehdin remontin aikana päivitellä blogia, kun nyt tuntuu, ettei aika siihen riitä millään, vaikka ei edes remonttia enää tehdä... Sen kyllä tunnustan, että remontin aikana ei todellakaan ollut muuta elämää kuin remontti ja siinä pienenä henkireikänä kai blogin päivitys, mutta nyt tuntuu, että sitä käyttää aikaa kaikkeen muuhunkin, joten kai tää blogin päivittely on siksi vähentynyt.

Paljon on tapahtunut viimeisen päivityksen. Pennut ovat kasvaneet kovasti ja me saamme oman Liekki-pentumme kotiin Semin kaveriksi jo viikon päästä :) Saa nähdä, kuinka tuo meidän vanha herra siihen suhtautuu...se kun ei oikeen välitä "häiriköivistä" pennuista :D


Toinen ruskeapäisistä tytöistä on Liekki (kuva otettu pari viikkoa sitten). Pentujen luonnetestin jälkeen tämän viikon keskiviikkona selviää, kumpi ruskeapää kotiutuu meille ja saa kutsumanimekseen Liekki.


Kakkosmakkarimme on saanut myös uuden ilmeen ja uuden asukkaan, kun siskontyttöni muutti meille ainakin kesän ajaksi, kun tuli töihin tänne pk-seudulle. Maalasimme kakkosmakkarin seinät myös Piazzalla (mitä tuntuu olevan kohta jokaisessa meidän huoneessa :D) ja yhden seinän tapetoimme. Useita tapetteja testailimme ja haimme koepaloja, mutta Bauhausista löytyi lopulta mieluinen. Vielä puuttuu huoneesta kattolistat ja verhotanko ja verhot, joten lopullisesta sisustuksesta ei ole vielä kuvia, mutta tässäpä vähän makupaloja.


Alkuperäinen väritys ja nalleboordi :D


Ensin sai piazzaa pintaansa ikkunaseinä


Rakkaani J ehdotti myös tällaista sisustusmaalausta <3


Maalausten jälkeen tapetoitiin taustaseinä. Laservatupassilla katsottiin, että tapetti asentuu suoraan :)


Lähikuvaa tapetista. J:n mielestä tapettia tuijottaessa alkaa silmät pyöriin ;)


Ja huone maalattuna ja tapetoituna (huono valaistus kuvassa


Lyhyen kesälomani vuoksi (joka on kaikenlisäksi vasta elokuussa) teemme kesän aikana pieniä muutaman päivän reissuja mm. J:n suvun kesämökille Pohjois-Savoon, jossa pääsee kunnolla rentoutumaan ja hetkeksi eroon pääkaupunkiseudun vilinästä (mistä toisinaan kyllä myöskin pidän :)). Onneksi on molemmilla vuorotyö ja pääsemme muokkaamaan työvuorojamme siten, että välillä on 4-5 päivää vapaata. Ensimmäiseltä mökkireissulta palattiin viikko sitten ja oli taas ihanaa. Ystäväpariskuntamme koirineen oli  myös meidän seuranamme. Nautittiin todenteolla ja uitiin todella lämpimässä vedessä. Vuosi sitten samaan aikaan järvivesi oli vielä ihan hyytävän kylmää. Nyt kuitenkin vedestä nautti sekä ihmiset että koirat :D

Karvanaamainen Semi siskonsa Blancan kanssa. Sisarukset hakivat keppiä kilpaa ja välillä uivat rantaan yhdessä samaa keppiä kuljettaen :)


Vesi teki kai Semistä sammakon, kun tällaisessa asennossa järsittiin sitten luuta :D


Mökkireissujemme perinteisiin kuuluu myös loimulohen valmistus ja oli kyllä jälleen todella hyvää :P

2 kommenttia:

  1. Ihania parsonpentuja! Ja teidän koiruuden sammakkoasento näyttää tutulta=) Minulla 2 parsonia joista toinen on melkoinen sammakko=)

    VastaaPoista
  2. Alkuperäinen huone näyttää aivan siltä, miltä meilläkin näytti ennen remppaa :D

    VastaaPoista