sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kevättä odotellessa

Minulle alkaa jo riittää tämä talvi ja lumi. On niin kylmääkin, ettei juurikaan tarkene ulkoilla, kun kävelykin on äärimmäisen hidasta ennenaikaisten kipeiden supistusten vuoksi. Neuvolalääkäri on määrännyt sairaslomalle ja lepäileen, joten tuntuu, ettei aika kotonakaan meinaa kulua, kun ei voi oikeen mitään fyysistä tehdä :(

Jollain pitää kuitenkin mieltä piristää ja olen yrittänyt tuoda jo kevättä kotiin ja leikkinyt pullantuoksuista rouvaa leipomalla ensimmäistä kertaa elämässä korvapuusteja ja voisilmäpullia :) Yllättävän hyvin on tuotokset onnistuneet ja masu sen kuin kasvaa kun pullaa mässäilee :D

Tulppaanit on yksi keino, jolla oln tuonut kevättä jo kotiin. Ensimmäisestä kimpusta unohtui ottaa kuva (olivat sellaisia pinkkejä ja yksikerroksisia), mutta tässä toinen kimppu, jotka ovat valkoisia tai oikeastaan oikein hennon vaaleankeltaisia. Nämä tulppaanit olivatkin monikerroksisia, mutta minun mieleen on enemmän yksikerroksiset. Millaisista te muut pidätte?

Lisäksi olohuone ja tietokonehuone sai uudet keväiset verhot. Niihin olen oikein tyytyväinen, kun tuovat vähän keväistä sävyä huoneeseen.

Vaaleat tulppaanit ja pirteän värinen kynttilä


Olohuoneenverho pinkillä ja violetilla tehostevärillä

Nyt sairaslomalla on myös ollut aikaa tutkailla muiden blogeja ja löysin jälleen mukavan jutun, johon törmäsin jo viime talvena. Nonnukka pitää blogia Oma koti onnenpesä ja hän neuvoo blogissaan, kuinka uusiokäyttää tulppaanit , jotka ovat jo nuupahtaneet vaasissa. Niinpä päätin itsekin kokeilla ja kivan näköisiä jäätulppaaneita niistä tulikin sekä ihania lyhtyjä :)


Tulppaani jäädytettynä maitopurkkiin



Tulppaanilyhty auringonpaisteessa grillimajan pöydällä


Tulppaanilyhty takkahuoneen ulko-oven portaalla. Lyhdyssä myös varisseita terälehtiä.




1 kommentti:

  1. Hei, pakko kysyä, että mistä olet hankkinut tuon olohuoneesi verhon. Iskin silmäni siihen blogiasi selatessa, ihana kangas! :)

    VastaaPoista