maanantai 30. tammikuuta 2012

Leipomisvimma...nyt vuorossa sämpylät

Ilmeisesti tämä on jotain "pesänrakennusviettiä", kun koko ajan olisin leipomassa. Tietysti toinen vaihtoehto on, että pitää kehittää jotain tekemistä, joka ei vaadi fyysistä ponnistelua ja leipoahan voi vaikka istualleen :)

Tänään innostuin tosiaan leipomaan sämpylöitä. Ohjeen sämpylöihin löysin Pupulandiasta ja sitä vähän muokkailin. Olisi ilmeisesti pitänyt laittaa kuivahiivaa enemmän, kun lisäsin taikinaan myös erilaisia siemeniä sekä valkosipulimurskaa. Minun sämpylöistä ei tullut noin herkullisen näköisiä vaan pikemminkin pieniä pyöreitä golfpalloja. Onneksi eivät kuitenkaan olleet yhtä kovia vaan ihan hyvän makuisia.


Välipala ja teehetki rakkaan mieheni kanssa <3


Muumin rakkkausastiat


Tuoreet "golfpallot"


Teetä ja tuoretta sämpylää, nams :P


Pitää ilmeisesti treenata vielä tuota sämpylöiden tekemistä, jotta ensi kerralla sais muutakin kuin palleroita :)

Tänään olen menossa kaverilleni Me & I -lastenvaatekutsuille. Saa nähdä pystynkö vastustamaan kiusausta vai tuleeko sieltä jotain kivaa ostettua masuasukille. En ole koskaan ko. kutsuilla käynyt, joten mielenkiinnolla odotan. Pikkuinen myllertää masussa jo kovasti. Erityisesti aamulla herätessä ja illalla nukkumaan laitettaessa on jumpat toukalla meneillään. Toivotaan, että jumppailu nostaisi sitä myös ylöspäin että kipeät supistukset helpottaisivat ja minäkin pääsisin taas ulkoileen ja liikkuun normaaliin tapaan.

1 kommentti:

  1. Tuohan onkin hyvä idea laittaa valkosipulimurskaa sekaan! :P Saitkin minut nyt innostumaan oikein leipomisesta. :) Voikohan näin aikasessa vaiheessa edes mittään pesän rakennusta tulla? :D Kyllä yks päivä ainakin paikkoja tuli järjesteltyä.

    VastaaPoista