sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiaissunnuntaina laatoitetaan

Tänään on ollut J:n serkku laatottamassa keittiön lattiaa. Iso kiitos serkulle, kun teki meille laatoituksen 45 asteen kulmaan, vaikkakin se oli kuulemma paljon työläämpää kuin suoraan asennettava normilaatoitus. Nyt annetaan lattian kuivua tiistaihin asti, jolloin lattia pestään ja keskiviikkona saumataan :) Tykkään lattiasta jo tässä vaiheessa tosi paljon, vaikka se on likainen :D...on se silti vaan kaunis :)

Itse olen tänään taas jatkanut lasikuitutapetin jäämien rappaamista pois seinistä. J on ahkerana kovertanut sähkörasioiden kiinnitysrimojen paikkoja katossa olevaan finnfoamiin.

Lupailin eilen muitakin kuvia, joten tässä nyt niitä. Kodinhoitohuoneen kuvat on vielä ottamatta, mutta siitäkin aikanaan :)

Tältä näytti vielä aamulla. Keittiönlattiassa vesieristeet maalattu.


Jääkaapin alle tuleva vesieristys


Ja laatoitus aloitettiin olohuoneen rajalta


Olohuoneesta käsin näyttää jo melko valmiilta


Ilta pimenee ja laatoitus edennyt pitkälle keittiöön


Illan koittaessa ja 10,5 työtunnin jälkeen keittiön laatoitus oli jo lähes valmis...


Sähköistykset ovat nyt tässä vaiheessa. Katoissa kiemurtelee johtoja ja tulevan sähkökaapin luona on kunnon johtosuma :D


Kattoon laitettaville sähkörasioille pitää jokaiselle kovertaa paikka finnfoamiin, jotta saadaan sinne puuta mihin rasia ruuvataan kiinni.

2 kommenttia:

  1. Terkut entisestä kotikaupungistasi?! Näin olen ymmärtänyt.

    En muista mistä blogisi löysin, kurkkinut olen jo muutamaan kertaan ja nyt päätin "ilmoittautua".

    Tsemppiä remppaan ja jaksamista urakkaanne! Kivaa seurattavaa, piilotyötä on paljon, tiedän, mutta johan on komia keittiönlattia, siitä se pikkuhiljaa.

    Pike

    VastaaPoista
  2. Kiva kun "ilmoittauduit"...mukava tietää, ketkä käyvät meidän kotia katselemassa :) niin ja tervetuloa :D
    Jos Kemissä asut, niin kyllä, se on entinen kotikaupunkini. Sinullakin näyttää olevan blogi, joten pitääpäs tulla vastavierailulle :)

    -Mehiläinen itse-

    VastaaPoista