lauantai 5. maaliskuuta 2011

Paljon näkymätöntä työtä

Tänään on taas päivä rempattu... Itsekin uskallan taas täysillä osallistua remontointiin, kun ei ole enää olo niin kipeä (mitä nyt vielä hieman nenu vuotaa).
J toimi tänään putkimiehenä ja siirsi pyykkäriin tulevaa vesipisteitä niin, ettei pesutorni jää seinästä 15 senttiä irti :)...nyt menee pesutorni kivasti seinään kiinni ja vesipiste siirtyi tornin takaa sen sivulle :)
Keittiöön on laitettu nyt vesieristys "maalia?" lattiaan vesipisteiden kohdalle eli tulevan jääkaapin alle ja toisellekin seinustalle kokonaan (mun piti ottaa päivällä kuvia mutta unohdin...no jospa huomenna). Itse olen repinyt olohuoneen puoleisesta L-seinästä lasikuitutapetin jäämiä, jotta seinäpinnasta tulisi tasainen maalin alla ja lisäksi täyttänyt seinälevyjen välisiä rakoja akryylimassalla... On sitä näkymätöntä työtä vaan niin pirun paljon...Tosiaan koko päivä paiskittu hommia, mutta suurempaa tulosta ei ole havaittavissa...noh, onneksi pian alkaa seinien maalailut yms, jolloin näkyvätulos on ihan erilaista :D
Tänään saatiin myös meidän kodinhoitohuoneen kalustus kuntoon. Pöytälevy sahattiin oikeankokoiseksi ja tehtiin patterin kohdalle pöytälevyyn reikiä, jotta lämmin ilma kiertää. Lisäksi korkea pyykkikaappi (entinen kaappi varastosta) sai uuden oven ja löysi paikkansa pöytätason vierestä. Yritän napata tästäkin kokonaisuudesta kuvia huomenna :). Tosiaan kodinhoitohuone on osa takkahuonetta ja kalusteet tehtiin entisistä keittiönkaapeista...hyötykäyttöä ja kierrätystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti