sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ihana pääsiäinen

Minun pääsiäinen alkaa kohta oleen pulkassa, sillä huomenna on jo paluu arkeen. Veljeni perheineen ja pikkusisko puolisonsa kanssa olivat meillä viettämässä pääsiäistä ja ajelivat tänään takaisin kotiin pohjoiseen. Kiitos heille, kun kävivät meitä piristämässä pääsiäisen kunniaksi :)
Kävimme heidän kanssa Tallinnassa eilen päiväristeilyllä ja sieltähän pitää aina ostaa kotiintuomisena leikkokukkakimppu, kun ne ovat siellä todella näyttäviä ja mukavan edullisia. Nyt kotiamme koristaa ihana kimppu, jossa mm. lempikukkiani gerberoita fuksian punaisessa värissä :)

Pihaa on koko viikko rapsuteltu ja pääsiäistä hieman sisään tuotu. Pääsiäisruohotkin ehtivät kasvaa vaikka vasta keskiviikko iltana ne kylvin :) Grillikausikin avattiin nyt pääsiäisenä uuden hienon kaasugrillin myötä. On se vain kivaa kun on lämmintä ja kesä tulee. Yksi merkki kesästä tuli vastaan torstaina pihaa rapsutellessa - leppäkertut :)
Muutaman kuvan myötä haluan toivottaa kaikille mukavaa pääsiäisen jatkoa...ensi viikolla onkin sitten vapun vuoro :)


Hyvää pääsiäistä kaikille :)


Leppäkertut (epätarkka kuva :( )


Kukkapenkkien ulkopuolelle on levinnyt jotain tällaista punaista "kasvillisuutta"

Tässä lähikuvaa punaisesta kukasta??


Takapihaltamme alkavasta metsässä kasvaa jo paljon näitä sinivioletteja kukkia...kevätesikkoja vai mitä lie? :)


Pääsiäisateriamme tältä päivältä :)


Ruoaksi grillattuja kanapihvejä, ah niin herkullista maissia sekä salaattia (hih...paljain jaloin on tänään tepasteltu niinku kuva kertookin ;)...on ollut niin ihanan lämmintä!)


Jälkiruokana oli persikkarahkaa suklaamunien kera :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti