torstai 7. huhtikuuta 2011

kevät tulee :D ja niin tuli uunikin :P

Tässä sitä nyt talvilomaillaan = J lomailee ja minä vietän 5 vapaapäivää :)... Ihanaa - kevät tulee ja lumet sulaa vauhdilla meidänkin pihamaalta. Nähdään siis mitä kaikkea pihalta paljastuu :D


Meidän audi on niin likainen verrattuna naapurin puhtoiseen hiaceen...


Pikkuisen on laattarivistö mutkainen, mutta eiköhän noita pitkin vielä reilu vuoden verran viitti tepastella :) (kuva sivupihalta, josta kuljetaan yläpihalle ja meille sisään)


Kivoja kivillä reunustettuja kukkapenkkejä löytyy ainakin sivupihalta...pitää alkaa pian tutkaileen mitä kaikkea penkistä löytyy :)


Ilta-auringon laskiessa vielä sivupihaa (kuva nyt yläpihalta päin)


Ja yläpihallakin on lumet jo sulaneet pitkälle :)...kunhan saadaan koti sisältä valmiiksi voikin käydä pihan kimppuun :)


Onneksi on tosiaan kevät pitkällä ja kesä tulossa, sillä muuten olis ihan hirmuisen väsynyt tähän remontointiin ja jatkuvaan keskeneräisyyteen (vaikka taitaahan sitä nytkin jo olla). Onneksi kaikki muu on tänäiltana jo tämän remontin osalta valmista paitsi sähköt :(...sähkömies on sairastunut, eikä me olla saatu VIELÄKÄÄN sähköjuttuja valmiiksi :(...se kiukuttaa ja paljon! Ärsyttää kun keittiökin on muutoin valmis, mutta edelleen on jatkoroikkaviidakko hienon keittiön keskellä...ette uskokaan kuinka se pistää kiukuttamaan. Jotain posiitiivista kuitenkin: tänään saatiin uuni korjauksesta ja heti valmistettiin herkullista uunilohta creme bonjour cuisine kuorrutuksella...slurps että oli hyvää :) Nyt ei tarvi muutoinkaan tyytyä enää valmisruokiin ja kuumiin kuppeihin, kun voi valmistaa mitä tahansa ruokaa omassa kivassa keittiössä :)
Huomenna pitäisi vielä jääkaapinkin tulla...eli vain sähköt puuttuvat ja sitten on valmista. Seuraavat remontit alkavat aikaisintaan toukokuussa :D ja silloin onkin edessä kakkosmakkari, takka-/kodinhoitohuone sekä tuulikaappi. Nyt vielä viimeisiä peitelevyjä ja listoja asentaan ennen kuin tältä päivältä malttaa lopettaa ja laittaa saunaa lämpenemään.


Uunikin palasi kotiin ja löysi paikkansa :)


Ja tässä sitä herkullista lohta ja tuoretta salaattia...nams...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti