maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kukkapenkkien siivousta ja haravointia

Olen ihan täpinöissäni; nyt kun sisällä on asiat suht kunnossa on aikaa touhuta pihalla. Eilen ja tänään, kun aurinko lämmitti ihanasti, hääräilin kukkapenkkien kimpussa ja toisen sain jo siistittyäkin vanhoilta kuivilta oksilta :) Rakkaani J sen sijaan heilui haravan varressa. Semikin nauttii, kun saa telmiä vapaana pihalla. Yläpiha on aidattu kauttaaltaan (lauta ja verkkoaidalla), joten siinä on Semppulille sopivasti tilaa juoksennella. Kovasti tekee jo mieli ostaa grillikin ja aloittaaa grillailukausi, mutta jospa viimeistään vappuna :D

Tässä siistitty kukkapenkki kahdesta eri suunnasta :)

Vieläkö ois sen verran viherpeukalo, että tunnistais mitä kukkasia sieltä on nousemassa :)


Me ollaan kovasti etsitty myös meidän takkahuoneeseen sohvaa mutta tuloksetta. Me haluttais sellainen polyrottinkinen sohva, mutta miksi ihmeessä niitä ei myydä yksittäin vaan aina pitäisi ostaa koko kalusteryhmä, eikä meillä ole tarvetta kahdelle tuolille ja pöydälle. Tietäisikö joku mistä voisi sellaisia sohvia löytää tai haluaisiko joku ostaa kimpassa sellaista ryhmää (te saisitte kaksi nojatuolia ja pöytä ja me saatais se sohva :D)

Niin ja piti taas muuttaa vähän blogin taustakuvaa, kun nyt ollaan jo kodin sisustusvaiheessa :)

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko paljastaa mitä itse teen, koska huomasin sen tuossa pari kesää sitten tehokkaaksi. Kirjaudu puutarha.net -palvelun käyttäjäksi, kun siellä lataat minkä tahansa lehdykän kuvan sinne, niin oikea vastaus tulee sekunnissa. nimm. just kokeilin edellispäivänä :)

    VastaaPoista