sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kuvia kehiin

Viime yönä lupailin että laitan kuvia tän hetkisestä tilanteesta. Tässä niitä nyt melkoinen pläjäys :)



Tämä oli tilanne perjantai aamuna, kun akvaarioseinäkin oli vielä osittain paikalla. Keittiöönhän oli ennen kulku seinän oikealla olevasta oviaukosta


Tilanne seinän toisella puolella; secunda-levyt otettu jo irti, mutta ikkuna-aukko ja ovi erottuu vielä selkeästi

Mutta niin siinä vaan kävi, että seinä purettiin iskän avustuksella ja uutta kakkosnelosta naputeltiin jo perjantai iltana



Tältä siis näyttää nyt. Enään ei keittiöön kuljeta seinän oikeassa reunassa olevasta oviaukosta vaan oikealle ja vasemmalle tulee n. 60 senttiset seinän pätkät ja kulku tulee olemaan seinän kesellä olevasta mukavan leveästä aukosta, joka yltää kattoon asti :)


Keittiö olohuoneen suunnasta. Keittiön ja olkkarin välille tulee siis tuollanen L-mallinen seinä. Ja niinkuin kuvista näkee kattokin on purettu, jotta sähkäri pääsee tekemään töitä eikä putket roikkuisi huoneen keskellä kuten nyt :)


Tänään aamulla kun pakkasta täälläkin oli -21 (ihan liian kylymä) halusi rakkaani käydä tarkistaan, että onhan katto vielä ylhäällä, eikä ole romahtanut puretun seinän kohdalta. Samalla hän otti kodillamme ihanan aurinkoisia kuvia, jotka on pakko vielä tänne lisätä :)

L-seinän tälle puolelle sijoitetaan jääkaapi ja sen viereen 120 senttiä leveä pöytätaso (ikäänkuin ulokemaisesti)


Pahoittelen kuvan epätarkkaa laatua, mutta tästä näkee miltä "akvaario-seinä" näyttää nyt keittiön suunnasta. Oikeasta ja vasemmasta reunasta tullaan levyttämään siis n. 60 senttiä molemmilta laidoilta.


Ja näin ihanan paljon tulee keittiöön valoa, kun olhuoneen ikkunoistakin tulvii auringon säteet keittiöön asti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti