perjantai 18. helmikuuta 2011

Valintoja, valintoja ja valintoja...

niitä on tämä remontointi pullollaan. Ei sitä aiemmin ole tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pitää remontoinnin yhteydessä tehdä valintoja. Minulle valintojen tekeminen on aina ollut haasteellista ja tuntuu edelleen olevan...jahkailen ja pähkäilen vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia ja mietin mikä vaihtoehto ois järkevin ja mikä ehkä kuitenkin mielyttäis eniten silmää. En varmaan ikinä selviäis valinnoista, joita täytyy tehdä taloa rakennettaessa...huh huh....noh, onneksi näitä remontoinnin valintoja ei tarvitse tehdä yksin :)
Tulipas jaariteltua, mut nyt siis siihen valintaan eli piti valita sähkökalusteet, kun uusimme sähköt lähes kaikkialle kotiimme. Valitsimme sitten enston impressivon valkoisena. Toinen vaihtoehto olis ollut sama harmaana, mutta sitten mietimme, että jos joskus kuitenkin haluaa muuttaa seinien värejä niin valkoinen on ajattomampi ja sen kanssa sopii useammat värit yhteen...oishan se harmaa ehkä ollut tyylikkäämpi, mutta tässä valinnassa tais siis järki voittaa :D


Tässä kuva enston impressivosta (kuva googlesta)


Remontti on edennyt, mutta kuvat edelleen J:n puhelimessa. Jospa saisin kuvia illalla taas koneelle ja päivitettyä tänne, kun kotiudumme vielä hetkeksi vuokrakotiimme Helsinkiin (nyt on yövytty taas pari yötä Klaukkalassa ja voi miten ihanaa on, kun on päässyt kylminä pakkasiltoina SAUNAAN...tätä olen odottanut :)) Nyt alkaa viikonloppuna työn ohessa ahkera pakkaaminen kotona, sillä seuraavana tiistai- ja keskiviikkoiltana ois muutto edessä. *wink wink kaikki paikalle kykenevät* - muutoapu on aina tervetullutta ;)

1 kommentti:

  1. Kauniit katkaisimet valitsitte, tosi selkeälinjaiset. En ollut aiemmin klikannutkaan itseäni lukijaksi, joten tein sen nyt :)

    VastaaPoista