sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viikonloppu takana; väsynyt ja onnellinen :)

Vaikka itse en kovasti osallistunutkaan niin kyllä viikonloppuna ja erityisesti tänään remontti edistyi mukavasti (kiitos J:n serkkupojan, joka oli apuna)


Näin ne keittiön kaapistot hävisivät ja laattakin lattiasta murskaantui ja poistui. Tämän kuvan perusteella voisi luulla, että käytimme purkamisessa räjähteitä ;)


Tämän sotkun siivoilun jälkeen oli aika irroittaa sekunda (merkkisiä/laatuisia?? seinälevyjen takana luki niin) levyjä seinistä

Kukas tämän tähän on laittanut, tässähän piti olla aukko...otetaanpas pois!!!


Seuraavana piti mennä tarkastaan, kuinka katto ja seinät on rakennettu. Voiko seinätolppia kaataa ja jos voi niin mistä ja minkä verran se vaatii tukirakenteita kattoon?!?

Hyi kun sotkusta ja melkonen hässäkkä (onneks mun ei tarvinu tuonne ryömiä ;D), ei näitä kai nykyään näin rakenneta? ONNEKSI!


Mutta niin ne sekundat vaan irrotettiin ja yhä jatketaan mietintää, mistä seinää uskalletaan kaataa ja miten :), kyllä se kuitenkin tulee siitä lähteen ainakin osittan...se on varmaa!!! Tässä vielä muutama kuva (pari ihanan aurinkoistakin) keittiöstä, olohuoneesta ja puretusta seinästä. Tältä siis näytti kun viikonloppu päättyi ja palasimme lepäilemään tämän hetkiseen kotiin.





3 kommenttia:

  1. Tulin kyläilemään :) Onpas teillä siellä valtava projekti menossa. Tsemppiä remontoimiseen. Jään seurailemaan, joten klikkailen itseni lukijaksi :D

    VastaaPoista
  2. no jooh...oishan sitä tietty voinu helpommallakin päästä, kun ois suoraan rakentanut uutta eikä ensin purkanut ja sitten rakentanut :D

    VastaaPoista
  3. Mutta ei se uusi ole koskaan sama kuin ite korjattu! ;) On kunnolla tekemisen meininkiä ja vähän fiilistä & tunnelmaa!
    Etenemiskuvia odotellessa.. :)

    VastaaPoista