perjantai 4. helmikuuta 2011

Remontointi on alkanut ja minä vain sairastan :/

Remppa on siis edennyt siihen vaiheeseen, että keittiön oikeanpuoleiset (eli olkkarinpuoleisen seinän) kaapit  on purettu ja poistettu (niillä puilla on saunaakin lämmitetty ja aah, miten pehmeän mukavat löylyt) ja kyseiseen seinään on jo hakattu reikää tai aukkoa, miten sen haluaa nyt kuvailla. Lisäksi olohuoneen verhokapat on poistettu eli saan onneksi ainakin olkkariin verhotangot :D
Ollaan me myös maalattu toinen isoista peilikaapeista (jotka entinen omistaja sinne jätti) harmaaksi ja toinen ois tarkoitus maalata viikonlopun aikana. Alunperinhän kaapit olivat pyökin väriset. Mutta hyvältä on harmaakin maali pinnassa kyllä nyt näyttänyt. Toivottavasti se pysyykin siinä rapisematta alas.
WC on myös pesty ja se on ihan käyttökelpoinen. Siihen emme ole remontteja nyt tekemässä. Pesuhuoneen kaakeleista on tähdet rapattu irti ja sauna on samalla puhdistettu käyttökuntoon. Kaakelimaalia vähän seiniin ja jotain pientä kylppärisisustusta on varmasti vielä lähiaikoina tulossa :)
Itse olen kipeenä ja saikulla. Viime viikolla olin kuumeessa (ei muita oireita) ja nyt sitten kauhea räkätauti ja yskä (ei kuumetta). Limaa kaikki röörit täynnä kun pää räjähtämispisteessä ja muutenkin tukkoinen olo. J sairasti viime viikonlopun, mutta hänen kunto on nyt parempi.
Viikonloppuna jatketaan remonttia (eli huomisesta alkaen). Saunomme ja yövymme uudessa kodissa, vaikka eihän siellä vielä kovin viihtyisää ole :D
Remontoinnin tästä vaiheesta ois kuvia J:n puhelimessa, mutta ei ole kuvat vielä koneelle ennättäneet...jospa kuitenkin pian, niin näette mitä on saatu aikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti